CV de Molshopen

 

Prinsenpaar 2018-2019

Prins Willem 1e & Adjudante Antoinnette

Hallo allemaal,

Wij zijn Willem en Antoinnette, dit jaar bekend als Prins Willem de 1ste en Adjudante Antoinnette. Wij zullen onszelf even kort voor te stellen.

Ik ben Willem, 44 jaar en woon in Duiven. In het dagelijks leven ben ik leidinggevende van Steigerbouw Arnhem. Ik ben een carnavalist in hart en nieren. En samen met mijn Adjudante Antoinnette en alle Molshopen hopen wij er een te gek jaar van te maken. Met mijn dochter aan mijn zij, zijn wij dit seizoen overal van de partij!

Ik ben Antoinnette, dit jaar bekend als Adjudante Antoinnette. Ik ben 20 en woon in Duiven. In  het dagelijks leven ben ik Musicalactrice, Zangeres en Docente. Vroeger ben ik begonnen als klein meisje bij de dansmariekes. Hier heb ik jaren lang met plezier garde en show dansen gedanst. Het is altijd een kleine meisjes droom geweest om samen met Pap het prinsenpaar te mogen zijn. En dit jaar is het zover! Ik heb ontzettend veel zin in het seizoen!

onze leus voor dit jaar:
Het is het waard om te proberen, laten we elkaar deze carnaval wat extra waarderen


Wij als prinsenpaar van CV de Molshopen wensen iedereen een heel fijn en gezellig carnavalsseizoen toe!

3x Alaaf

Prins Willem 1e & Adjudante Antoinnette